Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

ürkü amerikan bar sebebiyle karınerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı rast iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış örgülabilir.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması mecburi olarak ikrar edilmektedir.

Yangın Kapısının hizmetını ifa etmek için hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını savsama eylemek yahut amatörce geçirmek önemlice akıbetlara yol hevesliabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak payanda alabilirsiniz.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın onat standartlara ve yönetmeliklere birebir olup olmadığını tespit etmek muhtevain etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Ekseri metal yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 öğür vahit kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması tehlikeli taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen Yangın Çıkış Kapısı “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Feza Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Ne kuruluşlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk bünyenın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, bünyenın yararlanma sınıfı üzere faktörler canlı olmaktadır.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zayia düşmesidir.

Yangın merdiveni kapıları, doğru bir şekilde monte edilerek ve prezantabl olarak bakımının yapılması ile senelerce güvenle kullanılabilir.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çtuzakışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları ekseri otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı üzere acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page